Senses

Acoustic Duo


Senses Acoustic Duo bestaat uit Maartje Keijzer en Erik van Schoonhoven. Samen garanderen zij warme klanken en een goede sfeer. Door hun muzikale ervaring hebben zij een breed repertoire opgebouwd en voelen zij goed aan wat het publiek op dat moment nodig heeft. Zo spelen zij onder andere pop/soul klassiekers, jazz standards, rock classics, Nederlandstalige muziek en blijven zij bij met de huidige top40. Perfect tijdens het diner, bij de borrel, tijdens een receptie, ceremonie en andere gelegenheden. Op verzoek studeren zij ook speciaal repertoire in. Senses Acoustic Duo beschikt ook over een eigen geluidsinstallatie én vervoer.

SENSES DUO FOTO 3.jpg

Neem contact op met Senses Acoustic Duo

Naam *
Naam
Telefoon *
Telefoon

Reviews

Schermafbeelding 2017-11-30 om 13.20.29.png

"Wij waren meteen onder de indruk van Maartje en Erik toen wij het demo materiaal zagen op de website. Uiteindelijk hebben zij de muzikale omlijsting verzorgd van onze ceremonie en het eerste deel van de borrel. En dat hebben zij heel goed gedaan! Maartje heeft werkelijk een prachtige stem en de door ons uitgekozen liedjes uit hun repertoire maakten het allemaal eigen en bijzonder. Ook vanuit onze gasten kregen wij veel complimenten voor de keuze voor Senses Acoustic Duo en daar waren wij natuurlijk zeer blij mee. Dus Maartje en Erik; onwijs bedankt! Mede door jullie hebben wij een hele mooie dag gehad!"

Claudia en Minne, Bruiloft, April 2018

 

"Het duo Maartje en Erik was een geweldig leuke en feestelijke toevoeging op de 70ste verjaardagslunch van mijn moeder. Ze hebben speciaal op ons verzoek een 'playlist' van favorieten van onze ouders ingestudeerd en ons zo letterlijk door de verschillende genres in de 70-ties, 80-ties, 90-ties heengezongen. Daarnaast hadden ze tijdens de pauze ook nog muziek klaargezet via de ipad zodat het geen moment stil was. Ook hun eigen repertoire is zeer veelzijdig. Maartje heeft een prachtige stem en Erik speelt super. Nogmaals veel dank voor jullie toevoeging en het werk wat jullie er extra ingestoken hebben. Het optreden was een groot succes."

Joletta, Verjaardag, April 2018

 

 "Het optreden van dit duo op ons huwelijk was echt heel goed! Mijn man en ik zijn zelf ook muzikant, dus best een beetje kritisch, maar we waren superblij met onze keuze voor Maartje en Erik. Het sfeertje, het volume, de klank, de liedjes, alles was precies goed. Veel gasten hebben achteraf nog complimenten gegeven voor de mooie muziek bij ons huwelijk."

Marjon, Bruiloft, April 2018"Het optreden van Senses Acoustic was echt super! Maartje is een hele lieve meid die vooraf met ons een lijst met voorkeursliedjes had afgesproken. Maartje zingt geweldig en werd ook super begeleid door haar gitarist. Echt een aanrader! Wij zullen Senses Acoustic zeker nog eens inhuren!"

Kim, Verjaardag, november 2017

 

"Maartje en Erik hebben een prachtige performance geleverd tijdens onze bruiloft ceremonie: Maartje's zuivere stem en hun flexibele /meedenkende houding."

M, Bruiloft, oktober 2017

 

"Helemaal in lijn der verwachtingen."

Joppe, Bedrijfsfeest, november 2017

 

"Meeega blij met het optreden en de professionaliteit van Maartje en Erik! Hadden van tevoren een draaiboek opgesteld maar toen daar op het moment iets van afgeweken moest worden, brachten ze zonder blikken of blozen de ene naar de andere vers ten gehore."

Doede, Huiskamerconcert, september 2017

 

"Wij hebben met senses acoustic duo een schot in de roos getroffen. Zij hebben mede dankzij hun inbreng ons feest gemaakt zoals wij deze voor ogen hadden. Het frisse optreden was een lust voor het oor. Het gehele plaatje was geweldig en zo konden wij terug kijken op een meer dan geslaagde feestavond."

Eric, Verjaardag, september 2017

 

"Voor ons huwelijk hebben Maartje en Erik samen opgetreden tijdens de ceremonie en toast. Wat was het mooi!!! Iedereen was enorm onder de indruk van beiden en de complimenten bleven maar komen. Maartje en Erik hebben zelfs twee nummers voor ons ingestudeerd wat voor ons de ceremonie helemaal af maakte. Senses speelt alle genres en alles is ook even mooi. Dank dat jullie er waren, wat was het bijzonder en jullie optreden heeft dit gevoel alleen maar intenser gemaakt."

Virginie, Bruiloft, september 2017

 

"Heel erg goed!!!"

Siemen, Buurtfeest, september 2017

 

"Tijdens Quote TALKS een college tour achtige theatershow in het DeLaMar theater in Amsterdam heeft Senses Acoustic Duo in de pauzes en bij de borrel 600 man vermaakt met prachtige akoestische muziek. Een ware aanrader, ook bij grotere evenementen van niveau."

Theaterprogramma Quote Talks, augustus 2017

 

"Super leuke avond gehad met de muziek van Senses Acoustic duo! Zij waren erg vriendelijk en maakte het suprise feest voor mijn moeder helemaal af ☺ echt een aanrader!"

Brandy, Verjaardag, mei 2017

 

"Heel leuk verfrissend repertoire en prettig om mee te communiceren."

Horeca optreden, februari 2017

audio Block
Double-click here to upload or link to a .mp3. Learn more