The Ruby Way

 

OVER THE RUBY WAY

The Ruby Way staat gelijk aan een avond vol goede nummers, pijnlijke voeten van het dansen en een zere keel van het meezingen. The Ruby Way speelt de meest bekende en uiteenlopende songs op hun geheel eigen wijze. Nummers die wij allemaal wel kennen, gezongen door de geweldige Maartje. Heeft u iets te vieren? De optredens van The Ruby Way zitten vol energie, enthousiasme, te gekke nummers waar iedereen zijn/haar eigen beleving bij heeft. Het zijn stuk voor stuk professionele topmuzikanten die ieder nummer moeiteloos uit hun mouw schudden, hun repertoire lijkt wel oneindig en dat maakt het dat er voor ieder wat wils bij zit. Wil jij je feestavond goed aanpakken? Lees dan even verder!

Deze band straalt feest uit, wat hen uiterst geschikt maakt voor verschillende evenementen: van een bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft tot een festival. Is het een rustig evenement dan kunnen zij ongemerkt passende achtergrond muziek verzorgen, maar als er gedanst mag worden, dan gaat het dak er af!

Wat speelt The Ruby Way?
Deze band schudt iedere hit en klassieker zou uit hun mouw, de bandleden zijn goed op elkaar ingespeeld en zij voelen feilloos aan wat er voor nodig is om iedereen op de dansvloer te krijgen. En te houden natuurlijk! Het tempo ligt hoog, als gast krijg je hit na hit te horen en ook jullie repertoire wordt getest want meezingen wordt zeer gewaardeerd. Hits van nu, vroeger, Jazz, Pop, Rock of Soul, zij spelen het. Ook voor verzoekjes draaien zij hun hand niet om, dit ziet The Ruby Way als een mooie uitdaging!

Wat nemen ze mee aan apparatuur? 
The Ruby Way is gezien de grootte van de band gemakkelijk op ieder evenement neer te zetten. Een podium is natuurlijk altijd fijn, maar zij passen ook perfect op wat kleinere plekken. Zij spelen gemiddeld 3 sets van 45 minuten, wanneer het feest langer op de planning staat kunnen wij hier altijd over meedenken en bijvoorbeeld een 4e set bijboeken. The Ruby Way neemt eigen geluidsapparatuur mee tot 150 personen en een kleine lichtshow. Qua muzikale invulling heeft u voor het feest verder geen zorgen.

The Ruby Way is te boeken via LoveSound, winnaar van de dutch wedding awards 2016-2017.

Schermafbeelding 2018-08-11 om 11.30.26.png